Audi Q3 occasions

Audi Q3 occasions trekken de aandacht met hun sportieve design. Vaartland.nl heeft gangbare tweedehands Audi Q3 in haar voorraad. Audi Q3 occasions hebben een typische SUV karakter. Door de zuinige motoren met extra power wordt het rijplezier maximaal benut. Al met al is een tweedehands Audi Q3 een auto die zich op elk wegdek thuis voelt.

Diesel

 auto kopen?

Euro 5 en 6 zijn milieuzoneproof
Diesel kopen
Alles weten over de toekomst en voordelen van diesel? Wij leggen het graag uit.
Vaartland.nl Logo

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Tweedehands Audi Q3.

Een Audi Q3 occasion is een compacte SUV. Dit model heeft de uitstraling van een terreinwagen gecombineerd met de luxe van een personenauto. Een Audi Q3 occasion is wel een stuk duurder dan een soortgelijk model van een ander merk in zijn klasse. Een tweedehands Audi Q3 onderscheidt zich door zijn bouwkwaliteit en strakke vormgeving. Het interieur is terugkerend onder Audi occasions. Het design is strak met weinig extra toebehoren, Maar alle denkbare luxe zijn leverbaar. Dit is te merken aan de variabele prijzen van Tweedehands Audi Q3. Met deze extra opties biedt een tweedehands Audi Q3 het premium SUV gevoel tot leven. Zonder deze opties is het een redelijk normale SUV, met nog steeds uitstekende rijeigenschappen. Een Audi Q3 occasion is er zonder en met vierwielaandrijving. Dit wilt niet zeggen dat deze auto op elke ondergrond uit te voeten kan. Als er toch off-road wordt gereden, dan merk je al snel dat de bijgeleverde banden een negatief effect hebben op de rijprestaties. De Quattro-aandrijving zorgt ervoor dat je de motor maximaal gebruikt en zo maximaal van het rijplezier kan genieten. Al met al is een Audi Q3 occasion een auto met uitstekende (rij) prestaties en met een beschaafd verbruik.

Tweedehands Audi Q3 1.4 TFSI.

Er zijn verschillende versies tweedehands Audi Q3 1.4 TFSI. (2015+) Er is een tweedehands Audi Q3 1.4 TFSI 125 pk in de varianten Sport en Design. En er is voor een tweedehands Audi Q3 1.4 TFSI 150 pk een Sport en Design versie. De nieuwwaarde prijs ligt tussen de €37.240 – €42.770. Deze uitvoering is er als handgeschakeld en automaat. Alle uitvoeringen zijn vijf-deurs en rijden op benzine. Het energielabel van een tweedehands Audi Q3 is energielabel C.

Tweedehands Audi Q3 2.0 TFSI.

Tweedehands Audi Q3 2.0 TFSI zijn er in de varianten Sport, Quattro, Quattro Sport, Design en Quattro Design. (2015+) De auto is er in 180 pk en 220 pk. Tevens zijn deze er in handgeschakeld en automaat. De prijst ligt tussen de €41.800 en €53.540. Alle versies zijn uitgerust met vijf deuren. Het energielabel wat aan de Tweedehands Audi Q3 2.0 TFSI hangt is energielabel D of E.

Tweedehands Audi Q3 2.5 TFSI.

De tweedehands Audi Q3 2.5 TFSI is er niet in vele varianten. Er zijn er namelijk maar twee. Zo is er de tweedehands Audi Q3 2.5 TFSI RS Quattro uit 2015-2017. Deze automaat rijdt op benzine. Ook deze variant heeft vijf deuren. De nieuwprijs is €85.250. De andere is een tweedehands Audi Q3 2.5 TFSI RS Quattro Performance uit 2016-2017. Deze vijfdeurs automaat rijdt ook op benzine en heeft een nieuwprijs van €87.390.

Tweedehands Audi Q3 2.0 TDI.

Tweedehands Audi Q3 2.0 TDI vanaf 2015 zijn er in 150 pk en 184 pk. Er zijn verschillende versies, zo is er de Sport, Design, Quattro, Quattro Sport, Quattro Design en Pro Line versie. Deze versies zijn alle vijfdeurs. De versies zijn er in handgeschakeld en automaat. Het energielabel van een tweedehands Audi Q3 2,0 TDI is E, F of G. De nieuwprijs verschilt enorm per versie daarom vindt je Audi Q3 2.0 TDI occasions tussen de €41.990 en €53.110.

 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl