Audi A1 occasions

Dit model is er in verschillende uitvoeringen. Vaartland.nl verkoopt alleen gangbare Audi A1 occasions. Als u een uitvoering zoekt die Vaartland.nl niet op voorraad heeft, dan gaat onze inkoopspecialist voor u aan de slag. Zo krijgt u bij Vaartland.nl altijd de Audi A1 occasion die bij u past. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tweedehands Audi A1

Een Audi A1 is een klein model met alle functionaliteiten die u van Audi mag verwachten. Audi verwachten met dit model een grotere groep kopers te bereiken. Dit is goed gelukt met het op de markt zetten van een Audi A1. Audi A1 occasions zijn enorm populair hedendaags. Eem Audi A1 occasion ziet er strak en zakelijk uit. Deze vormgeving past Audi op bijna alle modellen toe. De uitstraling van het kleine model, Audi A1 occasion is zelfverzekerd wat u natuurlijk van Audi kan verwachten. Wat een Audi A1 occasion zo bijzonder maakt, is het feit dat de dakboog in een contrasterende lak kleur is. Een Audi A1 occasions is vergeleken met concurrenten wel een prijzige auto. Al met al is een Audi A1 occasion altijd een betrouwbare keuze. Een Audi A1 kopen is voor een echte autoliefhebber de moeite waard, daarom is deze tweedehands auto zo enorm populair. Een Audi A1 occasion staat bekent om zijn hoge comfort gehalte met een sportieve ondertoon.

Het sportievere gedeelte is vooral af te lezen aan de vormen van deze tweedehands Audi. Zo heeft de ene Audi A1 occasion een kortere wielbasis dan andere Audi occasion modellen. Brede banden met grote velgen geeft de auto een zelfverzekerde uitstraling, waar de sportieve autofan zijn hart aan kan ophalen. Een Audi A1 occasion heeft een bijzonder sterke turbomotor. Deze tweedehands Audi A1 voelt stabiel aan tijdens het rijden en de geluiden van bijvoorbeeld de motor minimaal. Niet alleen zijn de prestaties van een Audi A1 occasion belangrijk, ook is er aan het lage verbruik nagedacht.

De versnellingsbak bestaat technisch gezien uit twee versnellingsbakken, er is een versnellingsbak voor de even en een versnellingsbak voor de oneven versnellingen. Dit zorgt voor een versnelling van het schakelen. Al met al is een Audi A1 kopen een prima idee. U krijgt een betrouwbare auto met de prestaties die u van Audi mag verwachten. Een Audi A1 kopen bij Vaartland.nl? Kom eens langs bij n van onze vestigingen en laat u informeren door onze professionele verkopers. 

Bij Vaartland.nl vindt u een breed aanbod tweedehands Audi A1. Een tweedehands Audi A1 wordt gezien als een premium hatchback. Het platform dat is gebruikt voor het maken van een Audi A1 is afkomstig van de vijfde generatie van de Volkswagen polo. In 2012 is er de Sportback variant aan toegevoegd, deze variant beschikt namelijk over twee extra deuren.

Tweedehands Audi A1 1.0 TFSI

Deze versie is sinds 2015 op de markt. Als tweedehands Aud A1 1.0 TFSI doet deze auto het goed op de occasion-markt. Met een maximaal vermogen van 95 pk accelereert hij in 10,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Het gewicht van deze tweedehands auto is 1.040 kg. Het is een hatchback met 3 deuren.

Tweedehands Audi A1 1.2 TFSI

Met een maximum vermogen van 86 pk bereikt een tweedehands Audi A1 1.2 TFSI van 0 naar 100 km/h in 11,7 seconden. Het gewicht daar in tegen is niet heel veel, dit is 1.015 kg. Ook deze variant heeft 3 deuren en is een hatchback. Deze tweedehands Audi A1 1.2 TFSI heeft een topsnelheid van 180 km/h.

Tweedehands Audi A1 1.4 TFSI

Een topsnelheid van 204 km/h kan een tweedehands Audi A1 1.4 TFSI halen. Deze tweedehands Audi accelereert van 0 naar 100 km/h in 8,8 seconden. Dit komt mede door de 125 pk motor. Het gewicht is 1.090 kg. Ook heeft deze uitvoering maar liefst zeven versnelling. Tevens is een tweedehands Audi A1 1.4 TFSI een hatchback met drie deuren.

Tweedehands Audi A1 1.6 TDI

Deze versie is geleverd van januari 2015 tot juni 2016. Een tweedehands Audi A1 1.6 TDI kan een topsnelheid van 200 km/h halen. Zijn acceleratie van 0 naar 100 km/h gebeurt in 9,5 seconden. Dit is een hatchback met vijf deuren. Ook deze uitvoering heeft 7 versnellingen. Met een vermogen van 116 pk, kan deze tweedehands Audi A1 1.6 TDI zich wel vertonen op de weg.

Tweedehands Audi A1 2.0 TDI

Een tweedehands Audi A1 2.0 TDI is een echt racemonster, met een topsnelheid van 217 km/h. Met 5 versnellingen heeft deze auto maar liefst 143 pk. Het gewicht van een tweedehands Audi A1 2.0 TDI is 1.165 kg. Wel heeft deze hatchback maar 3 deuren. In 8,2 seconden zit deze auto van 0 naar 100 km/h.   

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl