Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Alpina B7 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Alpina B7 kopen?


In Nederland is de Alpina B7 bekend. De Alpina B7 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Handig dus dat je bij Vaartland.nl een ruime voorraad occasions hebt. Een Alpina B7 occasion kopen is een slimme keuze. De prijs van een Alpina B7 occasion ligt namelijk lager dan wanneer je een Alpina B7 nieuw zou kopen.

In Nederland worden er veel Alpina B7 occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede B7, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Alpina B7 occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw B7 occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een Alpina B7 maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Alpina B7 occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod B7 modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl