Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Alfa Romeo 156 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Alfa Romeo 156 kopen?


In Nederland is de Alfa Romeo 156 erg bekend. Ook zijn verwanten, de Giulietta, Stelvio en Giulia doen het erg goed. De Alfa Romeo 156 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een Sedan. Ook kun je kiezen uit verschillende brandstofsoorten zoals Benzine

In Nederland worden er veel Alfa Romeo 156 occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede 156, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Alfa Romeo 156 occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw 156 occasion zult vinden.

De Alfa Romeo 156 is een goed verkopend model van het merk Alfa Romeo. De prijs van een Alfa Romeo 156 occasion ligt ook een stuk lager dan wanneer je een 156 nieuw zou kopen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk bij een 156 en dus is het kopen van een Alfa Romeo 156 occasion een goede optie. Bekijk ons aanbod 156 modellen op de site.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl