Let op lenen kost geld

Wilt u een auto kopen, maar u heeft onvoldoende spaargeld om een auto te financieren? Dat is geen probleem. Via een van onze partners kunt u snel en eenvoudig een autofinanciering regelen. U kunt kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. 

Bij een doorlopend krediet mag u het geld dat u heeft terugbetaald, opnieuw opnemen volgens de overeengekomen voorwaarden.

Bij een persoonlijke lening leent u het totale bedrag in één keer voor de aankoop van uw auto. Elke maand betaalt u een vast bedrag.

Partner Vaartland.nl werkt met De Autofinancier

De autofinancier, voor financiering en verzekering

De Autofinancier is al ruim 12 jaar dé tussenpersoon op het gebied van autofinancieringen en verzekeringen. Door de samenwerking met diverse banken en verzekeraars kunnen ze scherpe tarieven hanteren. Als klant van Vaartland.nl profiteert u van de gunstige condities. De Autofinancier biedt u de zekerheid van een deskundig advies en is in veel gevallen voordeliger dan andere aanbieders. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor, kies dan voor De Autofinancier.

Wij helpen graag

 
Met behulp van bovenstaand schema kunt u uw financiële ruimte berekenen. Dit is slechts een inschatting van uw persoonlijke mogelijkheden voor een autofinanciering. Kies vervolgens een van onze partners om exact te weten wat u kunt lenen.
 

Voordelen autofinanciering bij Vaartland.nl:

 
1. Persoonlijk advies op basis van uw financiële situatie.
2. Direct een indicatie berekenen van uw mogelijkheden voor een autofinanciering.
3. Keuze uit twee aanbieders
4. Snelle opvolging en afhandeling. U kunt binnen 24 uur over uw geld beschikken, mits u aan alle voorwaarden heeft voldaan.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl