Contact met Vaartland.nl

 

Wij zijn coronaproof open!

Onze showrooms zijn helaas in verband met de nieuwe coronamaatregelen gesloten. Maar dat betekent niet dat we je niet kunnen helpen! Om het vinden van jouw droomauto zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal opties voor je.

Video- of telefonische afspraak

We werken met Video- en telefonische afspraken waarin je samen met een van onze verkoopadviseurs de auto en de werkwijze van Vaartland.nl doorneemt. Ben jij er na de Video- of telefonische afspraak van overtuigd dat dit de auto voor jou is dan kunnen we een contactloze proefrit voor je inplannen.

 

Stel een vraag

 

Telefonische afspraak

Contactloze proefrit

Wil je zeker weten dat een auto bij je past? Dan wil je er natuurlijk een proefrit in maken. Je kan een proefrit aanvragen via de productpagina van de auto die je op het oog hebt. Hier kan je vervolgens een vestiging, datum en tijdstip aangeven. Omdat onze vestigingen gesloten moeten blijven, zorgen wij er voor dat de auto buiten bij de vestiging voor je klaar staat op de aangegeven dag en tijdstip.

Ben je na de proefrit overtuigd dat dit de auto voor jou is? Dan sturen we het laatste papierwerk naar je op om de koop rond te maken of je koopt de auto online via onze website.

Bekijk ons aanbod

 

contactloze proefrit

Online kopen

Ga je voor ultiem gemak of kom je in deze tijd liever niet naar ons toe? Dan kan je een auto ook online kopen op onze website. Wij bezorgen de auto dan gratis bij je thuis waarna je de auto 14 dagen mag proefrijden. Besluit je na die 14 dagen de auto toch niet te kopen? Dan krijg je het volledig betaalde bedrag teruggestort. Makkelijk toch?

Bekijk ons aanbod online auto's

 

Online Kopen
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl