Welke Coronamaatregelen neemt Vaartland?

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

corona maatregelen

Eerst een proefrit maken? Plan een contactloze proefrit op locatie!

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je in deze tijd liever niet naar de showroom komt, bieden we je de optie om een contactloze proefrit op locatie te nemen. Maak een afspraak via ons Klant Contact Centrum en haal de auto op in één van onze contactloze proefrit stations.

Meer informatie over proefrit op locatie

corona maatregelen

Gratis je nieuwe auto op de stoep afgeleverd? Koop online!

Ook heb je bij Vaartland.nl de mogelijkheid om een auto volledig online te kopen. Hierbij leveren we gratis de auto thuis bij je af en zijn ze voorzien van 6 maanden garantie. Bevalt de auto niet? Dan kan je hem zonder problemen binnen 14 dagen terugbrengen en krijg je, je aankoopbedrag terug. 

Meer weten over online kopen

corona maatregelen

Wat als ik geïnteresseerd ben in een auto?

Als je geïnteresseerd bent in een auto kun je contact opnemen met ons Klant Contact Centrum. Zij helpen je graag om een online afspraak in te plannen bij een van onze verkoopadviseurs. Door middel van een videogesprek laten zij jou de auto van binnen en van buiten zien en beantwoorden ze al je vragen.

Meer informatie over online afspraak


Uiteraard kun je via de mail (info@vaartland.nl) en telefonisch (0182-748 500) bij ons terecht met al je vragen. We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar we blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

kcc vaartland

Vragen?

We helpen je graag verder. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8 tot 21 uur, op zaterdag van 8 tot 17 uur en zondag van 12 tot 18 uur. Ook op 31 december van 9 tot 17 uur.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl