Bij Vaartland.nl staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het Coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen.

In onze showrooms:

Corona maatregeling
Corona maatregeling
Corona maatregeling

 

Geïnteresseerd in een auto?

Maar twijfel je om de showroom te bezoeken? Onze verkopers denken met je mee in deze tijd, bij ons kun je een scherpe deal verwachten! 

Kom je toch liever niet naar ons toe? Koop online!

Ook heb je bij Vaartland.nl de mogelijkheid om een auto volledig online te kopen. Hierbij leveren we de auto thuis bij je af. Bevalt de auto niet? Dan kan je hem zonder problemen binnen 14 dagen terug brengen en krijg je, je aankoopbedrag terug. Tevens zijn al onze online gekochte auto’s voorzien van 6 maanden garantie.

Meer weten over online kopen

Eerst een proefrit maken? Plan een proefrit aan huis!

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je in deze tijd liever niet naar de showroom komt, bieden we je de optie om een proefrit aan huis te nemen.

Meer informatie over proefrit aan huis?

Uiteraard kun je via de mail (info@vaartland.nl) en telefonisch (0182-748 500) bij ons terecht met al je vragen. We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar we blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl