24 uurs deal
Black everyday sale

Elke 24 uur exclusieve deals met veel korting! (verlopen)

Tot wel 20% korting op meer dan 200 auto’s

Black Friday staat binnenkort weer op de stoep, dit laten wij niet zomaar voorbij gaan. Daarom houdt Vaartland.nl de Black Everyday Sale! Zo profiteer je niet enkel op Black Friday (29 november) van scherpe aanbiedingen en fikse kortingen, maar kan je 4 weken lang profiteren. Van 18 november t/m 13 december is het Black Everyday Sale bij Vaartland.nl. Dit houdt in dat je vier weken lang kan profiteren van grote korting op meer dan 200 occasions.

Maak kans op een gratis slipcursus

Tenslotte geeft Vaartland.nl tijdens deze periode ook nog 1 slipcursus per vestiging weg. Wanneer je gedurende de actie periode een occasion aanschaft bij Vaartland.nl maak je kans op deze slipcursus.

Als eerste de 24 uur deals weten?

Schrijf je hieronder in de voor de nieuwsbrief, zodat je jouw droomauto voor een droomprijs niet misloopt. Jij weet als eerste welke auto er morgen als mega dagtopper wordt aangeboden!

Er zijn een paar spelregels aan verbonden:

Het is gedurende de actie niet toegestaan om meer dan 1 auto per klant aan te schaffen De gegeven korting is bepaald op basis van de showroomprijs en niet over de online prijs Per auto staat aangegeven bij welke vestiging deze staat. Wanneer je een auto aanschaft wordt deze bij deze vestiging afgeleverd. Deze actie geldt alleen voor particulieren Exclusief voor particulieren

Waarom is dit zo interessant?

Profiteer nu van de grote kortingen van Vaartland.nl. Dit is je kans om jouw droomauto voor een droomprijs aan te schaffen.

Waarom doet Vaartland.nl dit?

Vaartland.nl wil haar assortiment vernieuwen. Er staan op dit moment een heleboel nieuwe occasions te springen om de showroom in te gaan, maar we hebben er op dit moment simpelweg geen ruimte voor. Met deze opruiming willen we jou een goede deal aanbieden en plek maken voor nieuwe occasions in onze showroom.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl