Vind uw occasion in Amsterdam

Bent u op zoek naar een occasion en woont u in Amsterdam of omgeving? Op Vaartland.nl vindt u de tweedehands auto die bij u past, zonder dat u uw woonplaats hoeft te verlaten. Wij hebben het breedste aanbod occasions van Nederland. Klik uw favoriete online te kopen auto aan op onze site en we leveren hem bij u thuis af. Wilt u de occasion toch eerst zien, dan kunt u altijd terecht bij een fysieke vestiging bij u in de buurt .

 

Een occasion vanuit uw luie stoel kopen

Bij Vaartland.nl kunt u snel en eenvoudig vanuit uw luie stoel een tweedehands auto kopen. Of u nu een auto zoekt om de boodschappen mee te doen of eentje waar u veilig mee op vakantie kunt. Bij ons slaagt u gegarandeerd. U kunt op onze site allerlei wensen en eisen invullen in het zoekfilter, zoals kilometerstand, kleur, brandstof en prijs. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle occasions die het beste bij u passen.

Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk! Klik in de lijst op de occasion waar uw belangstelling naar uitgaat en geef uw NAW-gegevens door. Een van onze medewerkers neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op. Kortom: u kunt uw occasion ook in Amsterdam helemaal online en telefonisch met ons regelen. En dat zonder risico! Komt u toch liever even langs voordat u de aankoop doet? Geen probleem, onze dichtstbijzijnde vestigingen vindt u in Den Haag, Stolwijk en Apeldoorn. Deze liggen op een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam.

 

Als u een occasion vanuit Amsterdam bij Vaartland.nl koopt, dan biedt dat u veel voordelen:

De populairste auto in Amsterdam

Uit onderzoek van Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) blijkt dat de Volkswagen Polo verreweg de populairste auto in de gemeente Amsterdam is. Ruim 4000 auto's van dit type rijden hier rond. Dus als u in de parkeergarages wilt opvallen met uw occasion, dan kiest u voor een ander merk of type. Van de Opel Astra vindt u er een stuk minder in Amsterdam, daar rijden er 543 van rond.

Hetzelfde onderzoek laat zien dat de kleinere auto's uit het A-segment populair zijn in Amsterdam. Na de Volkswagen Polo, volgt de Volkswagen Golf. De nummer drie in de lijst is de Peugeot 107. De top 10 wordt verder ingevuld door de Citroën C1, de Opel Corsa, de Toyota Aygo, de Ford Fiesta, de Renault Twingo, de Fiat 500 en de hekkensluiter Renault Clio. De hele top 50 van de meest populaire auto's in Amsterdam vindt u hier .

Tips bij de aankoop van een occasion

Het aanbod van gebruikte auto's, die Vaartland.nl bij u in Amsterdam kan leveren, is indrukwekkend. Daarom geven we u enkele tips bij de aankoop van een occasion, zodat u nog jarenlang plezier van uw nieuwste aankoop heeft.

Deze specificaties kunt u allemaal aangeven op onze website. Op die manier is de zoektocht naar de occasion die het beste bij u past zo gedaan en kunt u zeer binnenkort al genieten van uw tweedehands auto!

Vind mijn nieuwe auto!

Bent u klaar om uw nieuwe auto te ontmoeten? Ga dan naar ons zoekfilter , vul uw wensen en eisen in en maak een keuze uit ons brede aanbod occasions! Vervolgens zorgen we ervoor dat u de tweedehands auto in Amsterdam kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Misschien rijdt u straks al weg in uw nieuwe auto!

Occasion dealers Amsterdam

Bent u op zoek naar een tweedehands auto in Noord-Holland? U kunt de occasion bij vele dealers in Amsterdam aanschaffen.

Vaartland is een grote, betrouwbare organisatie met meer dan voldoende occasion dealers in de regio Amsterdam. Bij ons vindt u vele aantrekkelijke gebruikte auto's van een breed scala merken en modellen. Wij hebben altijd het model dat u zoekt en kunnen vaak verschillende uitvoeringen van dat model leveren. Zo koopt u een gebruikte personenwagen die past bij uw persoonlijke wensen, en dat tegen een scherpe prijs.

Kies voor een degelijke tweedehands auto met een betrouwbare geschiedenis. Bezoek de Vaartland occasion dealers in de regio Amsterdam, of bekijk de verschillende modellen eenvoudig op het internet. De adresgegevens van onze vele vestigingen vindt u op deze website.

 

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen