Auto verkopen

Wil je je auto verkopen dan wil je hiervoor natuurlijk een betrouwbare partij vinden. Je wilt de beste prijs voor je auto, of je hem nu gaat inruilen of dat je alleen je auto wilt verkopen. Bij vaartland kun je op meerdere manieren je auto verkopen, zowel online als in één van onze vestigingen. Maar je auto verkopen, hoe werkt dat?

Mijn auto verkopen via Vaartland.nl

Wij kopen je auto in en kunnen hiervoor direct het bedrag overmaken. Zodra je auto is aangeboden via je online account kun je binnen enkele uren al een vrijblijvend bod ontvangen. Wij bieden je auto aan bij meer dan 250 autobedrijven. Op deze manier kun je snel een bod ontvangen op marktwaarde.

Wij laten niet alleen onze eigen bedrijven maar ook andere bedrijven bieden op je auto. Juist op deze manier weet je zeker dat je een eerlijk en onafhankelijk bod ontvangt. Accepteer je het bod dan kun je je auto inleveren bij één van onze 8 vestigingen in Nederland.

Dus als je op een dag besluit: “ik wil mijn auto verkopen” dan helpt Vaartland.nl je graag verder. Je kunt uiteraard ook je auto bij ons inruilen. De waarde van je auto kun je dan direct inzetten bij de koop van je nieuwe auto. Je kunt het echter ook alleen bij autoverkoop houden waarna snel het geld van je verkochte auto op je rekening staat. Via Vaartland kun je snel en makkelijk je auto aanbieden en verkopen voor de beste prijs.

Welke papieren heb je nodig om je auto te verkopen?

Wil je, je auto verkopen? Dan heb je een kentekenbewijs (of kentekencard) met de tenaamstellingscode van het voertuig nodig. Bij een particuliere verkoop moet de verkoper ook het Overschrijvingsbewijs of Tenaamstellingsbewijs, en het kentekenbewijs met de tenaamstellingscode overhandigen aan de koper.

Auto verkopen tips

Het is belangrijk om op een paar dingen te letten als je je auto wilt verkopen. Zorg in eerste instantie dat je auto er netjes uitziet. Maak hem schoon, zowel van binnen als van buiten. Maak vervolgens mooie foto’s van je auto waarmee je auto het beste tot zijn recht komt.

De waarde van je auto wordt onder andere bepaald door het merk, het bouwjaar en de opties die de auto heeft. Vergeet deze dan ook niet te vermelden bij het aanbieden van je auto. Zorg dat je alle documenten bij de hand hebt die je nodig hebt om je auto te verkopen. En als laatste; wees eerlijk! Weet je dat er schade op je auto zit, wees hier liever eerlijk over dan dat de koper of opkoper hier later achter komt en dit een nadelig effect heeft op de verkoop van je auto.

Auto verkopen zonder APK

Vaartland.nl de auto verkoop site van Nederland

Wil je je auto snel verkopen dan heb je meerdere opties. Je kunt kiezen voor een openbare auto verkoop, via marktplaats auto verkopen of via autoverkoopsites. Een auto particulier verkopen is natuurlijk altijd een optie. De vraag is dan alleen of je er wel de beste prijs, en dus deal, uithaalt. Bij auto verkoop is het fijn om te weten dat je een betrouwbare partner hebt gevonden. Vaartland.nl hanteert meerdere stappen waarmee je je auto snel verkopen kunt.

Auto verkopen zonder papieren

Hoe werkt gratis auto verkopen?

We vragen je eerst om een gratis account aan te maken op onze website. Je wordt gevraagd je persoonsgegevens in te vullen zodat we contact met je op kunnen nemen wanneer er een interessant bod is voor jouw auto. Hierna volgen natuurlijk de gegevens van jouw auto. Welke auto wil je verkopen en hoe ziet je auto er uit zijn natuurlijk belangrijke dingen om te weten. Je kunt vervolgens foto’s uploaden om jouw auto goed te kunnen laten zien. Hierna willen we nog graag de staat van de auto weten om een compleet beeld te krijgen van de auto die je wilt verkopen.

Meer info? Bekijk de Video!

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Vaartland.nl team
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl