BEKIJK HOE TEVREDEN ONZE KLANTEN ZIJN OP

Automobilisten delen steeds vaker hun ervaring met een autobedrijf, positief en negatief, via internet. Als Vaartland.nl zijn we graag zo transparant mogelijk en maken we dan ook direct inzichtelijk hoe wij beoordeeld worden op autobedrijf.tevreden.nl. Autobedrijf.tevreden.nl doet onafhankelijk onderzoek onder de Nederlandse auto-consument en publiceert dit op haar website. Hieronder staan alle beoordelingen van Vaartland.nl:

Vestiging Datum Review Score
Vaartland.nl 17/05/2017 Ik ben goed, netjes en vriendelijke geholpen in Apeldoorn tijdens de koop van mijn auto. Er waren afspraken gemaakt om in Helmond nog twee dingen (deukjes + cruise control) te laten repareren. Hierop heb ik helaas lang moeten wachten ivm aanwezigheid van externe monteur en communicatieproblemen met Helmond. Hier heb ik een paar keer achterheen moeten bellen, maar Apeldoorn deed zijn best om hier vaart achter te zetten. Toen ik daar na 2 maanden terecht naar Helmond kon, kon helaas alleen de deukjes worden gerepareerd. Apeldoorn heeft hierna erg netjes gehandeld om alsnog de cruise control te laten repareren bij mij in de buurt.
Ondanks dat het iets langer heeft geduurd heb ik een goede service ervaren.

7

Vaartland.nl 15/05/2017 Over het algemeen een zeer slechte ervaring en ik zou dit autobedrijf nooit aanraden. Twee keer de afleverdatum gemiste, eenmal afgeleverd is de auto niet eens gewassen of gepoetst en 3 dagen na aankoop geeft de auto een motorstoring aan. Een als reactie op deze klachten krijgen maar een telefoon nummer

1

Vaartland.nl 15/05/2017 Ik ben zeer tevreden over vaartland,goede service en nazorg.
Prima mensen bij vaartland heerenveen.

10

Vaartland.nl 12/05/2017 Veel keuze, prima service, snel geholpen

9

Vaartland.nl 10/05/2017 Opnieuw een fijne auto gekocht via Vaartland. Communicatie met verkoper as usual eeg gericht op verkoop, maar gelukkig zijn de mensen van de Vakgarage daarin goed aanvullend.

7

Vaartland.nl 10/05/2017 Autohandel.
Geen beleving bij het kopen van een auto zoals bij reguliere autodealers wel is.
Prijs is dan ook wel minder dan bij andere

7

Vaartland.nl 25/04/2017 Goed en duidelijk, prijs kwaliteit is goed en afspraken werden nagekomen.

8

Vaartland.nl 24/04/2017 Goed geholpen, duidelijke pakketten.

9

Vaartland.nl 24/04/2017 Zeer vriendelijk en behulpzaam

9

Vaartland.nl 24/04/2017 Auto werd afgeleverd met kapotte rolklep en versleten automat. Deze zouden opnieuw besteld worden en samen worden nagezonden. Prima, alleen heb ik de onderdelen na 3 maanden nog steeds niet. Zelf steeds erachteraan gezeten. Nu krijg ik ze eindelijk donderdag. Nog even afwachten of het goed gaat. Service na koop auto vind ik daarom slecht.

5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7.