BEKIJK HOE TEVREDEN ONZE KLANTEN ZIJN OP

Automobilisten delen steeds vaker hun ervaring met een autobedrijf, positief en negatief, via internet. Als Vaartland.nl zijn we graag zo transparant mogelijk en maken we dan ook direct inzichtelijk hoe wij beoordeeld worden op autobedrijf.tevreden.nl. Autobedrijf.tevreden.nl doet onafhankelijk onderzoek onder de Nederlandse auto-consument en publiceert dit op haar website. Hieronder staan alle beoordelingen van Vaartland.nl:

Vestiging Datum Review Score
Vaartland.nl 12/07/2017 Communicatie onderling was niet helemaal juist verlopen. Uiteindelijk wel verholpen na een paar mails te laten zien en opmerkingen.

6

Vaartland.nl 18/06/2017 Het is een goed en betrouwbaar bedrijf, ik vind het al mooi dat ze naderhand informeren of alles naar wens is afgehandeld .

9

Vaartland.nl 14/06/2017 Kopen van een auto is een kwestie van vertrouwen. Dit wordt niet geschaad. Sterker nog ik heb al twee auto's bij Vaarland gekocht.

10

Vaartland.nl 14/06/2017 begin was beetje vermoeiend. maar wel uiteindelijk netjes opgelost ,

7

Vaartland.nl 13/06/2017 Prima bedrijf, klantvriendelijk en erg professioneel.

10

Vaartland.nl 17/05/2017 Ik ben goed, netjes en vriendelijke geholpen in Apeldoorn tijdens de koop van mijn auto. Er waren afspraken gemaakt om in Helmond nog twee dingen (deukjes + cruise control) te laten repareren. Hierop heb ik helaas lang moeten wachten ivm aanwezigheid van externe monteur en communicatieproblemen met Helmond. Hier heb ik een paar keer achterheen moeten bellen, maar Apeldoorn deed zijn best om hier vaart achter te zetten. Toen ik daar na 2 maanden terecht naar Helmond kon, kon helaas alleen de deukjes worden gerepareerd. Apeldoorn heeft hierna erg netjes gehandeld om alsnog de cruise control te laten repareren bij mij in de buurt.
Ondanks dat het iets langer heeft geduurd heb ik een goede service ervaren.

7

Vaartland.nl 15/05/2017 Over het algemeen een zeer slechte ervaring en ik zou dit autobedrijf nooit aanraden. Twee keer de afleverdatum gemiste, eenmal afgeleverd is de auto niet eens gewassen of gepoetst en 3 dagen na aankoop geeft de auto een motorstoring aan. Een als reactie op deze klachten krijgen maar een telefoon nummer

1

Vaartland.nl 15/05/2017 Ik ben zeer tevreden over vaartland,goede service en nazorg.
Prima mensen bij vaartland heerenveen.

10

Vaartland.nl 12/05/2017 Veel keuze, prima service, snel geholpen

9

Vaartland.nl 10/05/2017 Opnieuw een fijne auto gekocht via Vaartland. Communicatie met verkoper as usual eeg gericht op verkoop, maar gelukkig zijn de mensen van de Vakgarage daarin goed aanvullend.

7

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7.