Content Marketeer

(Content) Marketeer 

Als (Content) Marketeer ben je verantwoordelijk voor de communicatie van Vaartland.nl naar haar doelgroep in elke vorm. Doormiddel van de creatie van passende content zorg jij samen met het marketingteam voor het behalen van de marketingdoelen.

Vaartland.nl is Nederlands grootste occasiondealer met 8 vestigingen verspreid over geheel Nederland en met de ambitie verder te groeien. Met een snel wisselende voorraad van bijna 1.500 jong gebruikte occasions verkoopt Vaartland.nl ongeveer 7.500 occasions op jaarbasis. Om ons marketingteam verder uit te breiden zijn we opzoek naar een nieuwe collega.

De functie:

Als (Content) Marketeer ben je de creatieve spil in een uiterst commerciële en ambitieuze organisatie welke zich richt op een sterke online aanwezigheid. In samenwerking met een gecombineerd team van marketeers en ICT’ers draag je de verantwoordelijkheid voor het behalen van een brede set van doelstellingen gericht op o.a. SEO, SEA, Social Media en Conversie.

Samen met het marketingteam denk je mee over een content strategie welke aansluit op de doelgroep van Vaartland.nl en ben jij verantwoordelijk voor een goede uitvoering hiervan. Naast de creatie van content zoals blogs, nieuwsberichten, video’s of inforgraphics ben je ook verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van een duurzaam distributienetwerk voor deze content. 

Je draagt ook zorg voor de positieve uitstraling van Vaartland.nl door duidelijke en herkenbare communicatie, zowel online als offline. Je beheerst de complete marketingmix en weet als geen ander deze te concretiseren. Door zichtbaar te zijn in de organisatie weten je (verkoop)collega's je te vinden en spar je met hen over de continue verbetering van de totale dienstverlening. Verder durf je spraakmakend te zijn en geniet je ervan om ‘op het randje’ te spelen.

Functie eisen:

  • Je bent creatief
  • Je hebt ervaring met het schrijven van webteksten, blogs en nieuwsberichten
  • Je hebt minimaal 1 jaar SEO-werkervaring
  • Je hebt ervaring met en gevoel bij Social Media
  • Je hebt een affiniteit met de autobranche

En verder ben je:

  • Ervaring met het creëren van foto- en videocontent is een pré
  • Je hebt een flexibele instelling met de bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden buiten normale werktijden.
  • Je hebt minimaal HBO werk en/of denkniveau, aan te tonen via diploma's of werkervaring.
  • Je bent energiek en communiceert makkelijk.
  • Je denkt in oplossingen in plaats van problemen, kan niet bestaat niet.

Als jij denkt de aangewezen persoon te zijn om ons team te versterken dagen wij je uit om een motivatiebrief met c.v. te sturen naar:

Contact informatie 

Vaartland.nl
’t Vaartland 7
2821 LN STOLWIJK
Contactpersoon: Roderik Cremers
Tel: 0182-31664
Mail: roderik.cremers@vaartland.nl

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken