Online Marketing Stage

Online Marketing

Heb jij affiniteit met Internet Marketing? Krijg je een “kick” wanneer je direct resultaat hebt ? Hou je van snel schakelen ? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wat ga je doen? Je helpt mee op ons hoofdkantoor in Stolwijk met diverse marketing projecten en krijgt de kans om veel kennis op te doen over online marketing. Je werk o.a. mee aan een online webshop en het optimaliseren van de online activiteiten van Vaartland.nl. Een onderzoeksstage is ook, het uit te voeren onderzoek is bespreekbaar.

 

Werkzaamheden

Seo activiteiten

Social media activiteiten

Linkbuilding

Adwords campagnes optimaliseren

Analyseren Google analytics

Mailings campagnes opzetten

 

Profiel

Gedreven

Resultaat gericht

Interesse voor online marketing

Kennis van SEO en SEA (pre)

 

Bedrijfsprofiel

27 Jaar geleden is Vaartland.nl met een baanbrekend nieuw concept gestart. Door de kwaliteit van een dealerbedrijf te combineren met de flexibiliteit van een dorpsgarage overstijgt onze dienstverlening die van de gemiddelde dealer. Inmiddels heeft Vaartland.nl vestigingen in Zwolle, Heerenveen, Nijmegen, Stolwijk, Halsteren, Helmond, Apeldoorn, Breda en Den Haag en zijn we hard op weg ons landelijk netwerk nog verder uit te bouwen. Ondertussen kan Vaartland.nl zich de grootste occasion dealer van Nederland noemen met maar liefst 1500 occasions. Sinds een jaar is Autovoordeelshop.nl een dochteronderneming van Vaartland.nl.  

Als jij denkt de aangewezen persoon te zijn om ons team te versterken dagen wij je uit om een motivatie- brief met c.v. te sturen naar:

Contact informatie 

Vaartland.nl
’t Vaartland 7
2821 LN STOLWIJK
Contactpersoon: Roderik Cremers
Tel: 0182-31664
Mail: roderik.cremers@vaartland.nl

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken