Over Vaartland.nl

Over Vaartland.nl

Stationwagen occasion


Op zoek naar een betrouwbare stationwagen occasion? Vaartland Auto´s is de grootste occasiondealer van Nederland en heeft altijd minimaal 200 keer een stationwagen occasion op voorraad. Vaartland Auto´s combineert de scherpe prijs van een occasiondealer met de service van een dealerbedrijf. Dus kiest u bij aankoop van uw stationwagen occasion voor de laagste prijs maar wel met de zekerheid van een BOVAG lidmaatschap, dan kiest u voor één van de vestigingen van Vaartland Auto´s.


Vaartland Auto´s zit altijd bij u in de buurt met vestigingen door heel Nederland. U vindt ons in Stolwijk, Halsteren, Heerenveen, Nijmegen, Zwolle en Den haag. Met een snel wisselende voorraad van altijd méér dan 850 kwaliteits occasions van alle merken hebben wij altijd de auto die u zoekt. Door schaalvoordelen zijn wij veel goedkoper dan uw dealer, zonder dat u hoeft in te leveren op service of kwaliteit.

Uiteraard adverteren wij alleen met juiste bouwjaren en kilometerstanden en zijn wij aangesloten bij de BOVAG en de stichting Nationale Autopas zodat u gegarandeerd een eerlijke, veilige en bovenal betrouwbare occasion koopt. Graag tot ziens in één van onze showrooms.

 

Voor meer informatie over onze occasions en speciale acties kunt u verder kijken op de website. Als u nog vragen heeft kunt u contact met een van onze vestigingen opnemen.

Meer informatie is ook te vinden op de volgende pagina's:
Ford fiesta - Tweedehands auto Rotterdam - Autobedrijf Gouda - Autobedrijven Utrecht - Autodealer Gouda - Autodealers Overijssel - Garage Zwolle - Gebruikte Volkswagen - Occasions Arnhem - Occasion bedrijfsauto

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken