Vaartland.nl Ik wil van mijn auto af

Auto verkopen? Zo werkt het.

Het is tegenwoordig mogelijk via verschillende kanalen uw auto snel verkopen. Zo kunt u ervoor kiezen uw auto direct verkopen aan particulieren via bijvoorbeeld marktplaats of aan grote handelaren zoals ikwilvanmijnaf.nl en webuyanycar.com. Maar onderschat niet de biedingen voor uw autoverkopen die u ontvangt van de gelukszoekers van marktplaats of de (lage) handelsbiedingen van grote handelaren . Beide willen het onderste uit de kan halen om het risico te beperken of een optimale marge te verdienen op de auto.

Vaartland.nl biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van haar expertise en netwerk om zo de beste prijs te krijgen voor uw verkoop auto. Dit omdat u direct met ons zaken doet en er dus geen handelaar tussen zit die ook wat op u auto wilt verdienen. Hierdoor blijft er meer geld voor u en doet u toch zaken met een betrouwbare en professionele partij!

Gratis auto verkopen.

Bij ons kunt bent u van harte welkom om uw tweedehands auto verkopen. Via onze online taxatie mogelijkheid biedt u gemakkelijk, veilig en snel uw auto te koop aan. U kunt dan uw auto direct verkopen door deze via onze auto verkoopsite aan te bieden. Uiteindelijk bieden wij u gratis je auto verkopen en kunt u deze inleveren bij een van onze Vaartland.nl vestigingen. Geen gezeur met onderhandelingen aan de deur of laatste prijswijziging bij inlevering van uw auto. Gewoon uw auto snel verkopen en gegarandeerd de beste prijs.

Ik wil mijn auto verkopen.

Je hoort mensen vaak over ‘ik wil mijn auto verkopen’ maar vaak blijft dit bij het uitspreken van de woorden en vindt er geen directe auto verkoop plaats. Dat komt omdat bij een oude auto verkopen meer komt kijken dan men aanvankelijk denkt.

De meeste mensen worden afgeschrikt door het idee van ongure types aan de deur die bij voorbaat al niet willen betalen wat u vraagt. Daarom biedt Vaartland.nl u de service ‘mijn auto verkopen’ waarbij u met een betrouwbare partij zaken doet en zeker bent van uw geld!

Auto direct verkopen.

Door het bovenstaand formulier in te vullen kunt u uw auto snel verkopen. Om ons een zo goed mogelijk beeld te geven van uw verkoopauto, en daarmee de beste ervoor te verkrijgen, vragen wij u dit zo volledig mogelijk in te vullen. Zaken die hierbij van belang zijn: Het kenteken, de kilometerstand, de uitvoering (voertuigopties) en eventuele schade/krasjes. Aan de hand van deze voertuiggegevens gaan wij voor u aan de slag om uw tweedehands auto verkopen voor de beste prijs!

Door voor autoverkopen bij Vaartland.nl te kiezen, kiest u voor:

 • Een gegarandeerd bod

 • De beste prijs

 • Snel, gemakkelijk en veilig verkopen auto

 • Makkelijk auto online verkopen

 • Vrijblijvend bod alvorens verkoop auto

 • Auto snel verkopen 

Laat uw auto inkopen tegen het gunstigste handelsbod.

Behalve in auto verkoop is Vaartland.nl ook gespecialiseerd in auto inkoop. Hierbij streven wij altijd naar het aller gunstigste handelsbod. De meeste auto opkopers moeten hun inkoop auto’s direct weer doorverkopen om er winst op te maken. Zij rekenen daarvoor een extra heffing waardoor u minder voor uw inkoop auto ontvangt. Omdat wij dagelijks te maken hebben het met taxeren, verkopen en inkopen van auto’s bent u gegarandeerd voor de beste prijs voor uw auto. Doordat er geen handelsmarge van een tussenpartij op uw auto verdient hoeft te worden, blijft er meer geld over voor u! Wanneer u kiest voor een professionele auto opkoper zoals Vaartland.nl, krijgt u direct het vrijwaringbewijs van de auto en binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening gestort. 

Voordelen auto opkoper Vaartland.nl

Wanneer u bij Vaartland.nl uw auto laat inkopen kunt u terecht bij een van onze negen vestigingen die door heel Nederland gevestigd zijn. Hier ontvangt u direct het vrijwaringbewijs van uw auto en de inkoopverklaring. Omdat u zaken doet met een BOVAG erkend autobedrijf, dat tevens Nederlands grootste occasiondealer is, bent u zeker van uw geld en weet u met wie u zaken doet. Een groot deel van de inkoop auto’s die worden aangeboden zijn erg oude auto’s met veel kilometers of zelfs schade. Vaartland.nl hanteert daarom een grens voor hun auto inkoop vanaf bouwjaar 2006. 

Landelijke auto inkoop van Vaartland.nl.

Dankzij onze landelijke dekking van Vaartland.nl vestigingen bieden wij u auto inkoop door heel Nederland. U dient dan eerst via onze online auto inkoop service uw auto aan te bieden. Wanneer u een deal hebt kunt u deze afronden door uw verkoopauto in te leveren in een van de volgende plaatsen:

 • Auto inkoop Apeldoorn

 • Auto inkoop Breda

 • Auto inkoop Den Haag

 • Auto inkoop Bergen op Zoom

 • Auto inkoop Helmond

 • Auto inkoop Heerenveen

 • Auto inkoop Nijmegen

 • Auto inkoop Gouda

 • Auto inkoop Zwolle

  

Taxatie auto bij Vaartland.nl.

Waar het voorheen alleen mogelijk was uw auto laten taxeren bij de aanschaf van een nieuwe auto, is het tegenwoordig ook mogelijk direct uw auto taxeren en aan de hand van een online formulier een gegarandeerd bod te ontvangen. Op deze manier krijgt u een eerlijke prijs voor uw gebruikte auto. De autotaxatie geschied via internet waardoor u er weinig tijd en energie in hoeft te steken en is geheel vrijblijvend. Dankzij de taxatie auto weet u snel de waarde van uw auto.

Auto taxatie gratis.

Voor auto taxeren online gratis kunt u terecht bij Vaartland.nl (Om de waarde van uw auto te bepalen kunt u uw auto taxeren bij Vaartland.nl.) Wanneer wij uw auto taxeren wordt er gekeken naar de maximale prijs vanuit de ANWB koerslijst en de staat waarin uw auto verkeerd. Door uw auto te taxeren aan de hand van ANWB taxatie krijgt u een eerlijk, onafhankelijk bod voor uw auto dat volledig vrijblijvend is. De auto taxatie online geschied aan de hand van uw voertuiginformatie en eventuele foto’s. Hierdoor is het mogelijk uw auto gemakkelijk, veilig en snel uw auto te verkopen zonder de taxatie auto fysiek te bekijken. Wanneer u kiest voor Vaartland.nl krijgt u altijd binnen 24 uur een gegarandeerd bod aan de hand van de taxatie waarden van uw auto.

Inkoopauto inruilen voor een nieuwe occasion.

Wanneer u toch direct geïnteresseerd bent in een nieuwe auto bent u bij Vaartland.nl aan het goede adres. Met altijd 1500 occasions van 50 automerken op voorraad bieden wij u het meest complete aanbod van jong gebruikte auto’s. Kijk gerust in ons aanbod occasions en neem uw taxatie voorstel mee naar de showroom!

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken