Verhuizing - Nieuwe locatie Vaartland.nl

Na 10 fantastische jaren zal Vaartland.nl Nijmegen voortaan verdergaan op een nieuwe locatie aan de Snelliusweg 24 in Arnhem. Met het oog op de toekomst én de ambitie om een nieuwe wijze van (online) auto’s kopen voor consumenten te introduceren zal Nijmegen vanaf 5 mei 2016 (voorlopig) worden verlaten. Naar verwachting zal de vestiging Vaartland.nl Arnhem medio 2017 geopend.

Arnhem wordt de eerste vestiging van naar verwachting velen meer waar u uw (online) bij Vaartland.nl gekochte auto kunt bezichtigen, proefrijden (tot wel 14 dagen!) en laten onderhouden/herstellen (standaard 6 maanden garantie). Voor de service en het onderhoud heeft Vaartland.nl voor Arnhem een servicepartner gevonden in Profile Koos van Elk.

Heeft u nog een lopende garantie bij Vaartland.nl Nijmegen?
Als u nog garantie heeft bij Vaartland.nl Nijmegen verandert er niets. Vaartland.nl en haar servicepartner in Nijmegen, AutoServicePunt, blijven verantwoordelijk voor garantie-aanspraken en helpen u bij problemen graag weer op weg. Alleen zal er geen Vaartland.nl-medewerker meer fysiek aanwezig zijn in Nijmegen. Ondervindt u problemen? Neem dan contact op met de Klantenservice via klantenservice@vaartland.nl of op 088 – 22 726 00.

Service & onderhoud
Ook voor uw service en onderhoud kunt u nog steeds terecht bij AutoServicePunt of vanaf nu ook bij Profile Koos van Elk in Arnhem. De vouchers welke u bij uw MAXI-servicegarantiepakket heeft ontvangen kunt u ná overleg met de Klantenservice inwisselen bij Profile Koos van Elk.

Nieuwsgiering of interesse in een andere auto?
Graag verwelkomen we u vanaf medio 2017 om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie in Arnhem. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord onder het genot van een kop koffie of iets fris waarbij u kennis kunt maken met Vaartland.nl Arnhem, onze nieuwe (online) aankoopdienstverlening en servicepartner Profile Koos van Elk.

Bent u eerder dan de opening van Vaartland.nl Arnhem geïnteresseerd in een nieuwe auto van Vaartland.nl of wilt u graag vrijblijvend informeren naar de inruilwaarde van uw huidige auto dan bent u van harte welkom op één van de andere Vaartland.nl-vestigingen. Vanuit Nijmegen zijn de dichtstbij gelegen Vaartland.nl-vestigingen Apeldoorn (Steenbokstraat 9) of Helmond (Lagedijk 7).

Verdere vragen kunt u stellen via e-mailadres klantenservice@vaartland.nl of telefoonnummer 088 – 22 726 00.

Graag tot in Arnhem of één van onze andere showrooms!

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken